fbpx
Oldal kiválasztása

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan tudom támogatni az Amigost?

Jelenleg kettő féle képpen tudsz minket támogatni, banki átutalással, illetve a Barion felületen keresztüli bankkártyás fizetéssel, ahol egyszeri és rendszeres adományt is tudsz küldeni.

Mi az a Barion?

Ez egy online fizetési platform, amin keresztül bankkártyával és előre feltöltött egyenleggel lehet pénzt küldeni. Így egyszerűen és biztonságosan tudsz támogatást küldeni, amely számodra nem kerül extra költségbe. A Barion a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó. További információhoz látogass el a Barion oldalára https://www.barion.com/hu/

Mi az a rendszeres adományozás?

Azt jelenti, hogy minden hónapban támogatsz minket egy általad meghatározott összeggel és nem csak egy egyszeri támogatást küldesz.

Hogyan működik a rendszeres adományozás?

A rendszeres adományozási rendszerünk úgy működik, hogy minden hónapban egyszer levonja a Barion az általad beállított összeget a megadott kártyáról.

Hogyan tudom átállítani a rendszeres támogatás összegét?

Csak lépj be a fiókodba és kattints az ‘Előfizetés Lemondása’ gombra és állítsd át a támogatás összegét.

Hogyan tudom lemondani a rendszeres dományozást?

Csak lépj be a fiókodba és kattints az ‘Előfizetés Lemondása’ gombra. Egy megerősítő emailt fogsz kapni róla, hogy sikeresen lemondtad az előfizetésedet. Amennyiben ez nem történik meg pár órán belül, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a irjnekunk@amigosagyerekekert.hu címen, hogy segítsünk az előfizetésed lemondásában.

Baj van a Barionos támogatásommal.

Ez esetben mindenképp keress fel minket az irjnekunk/kukac/amigosagyerekekert /pont/hu címen vagy telefonon, a +36 30 953 5821 számon vagy Facebookon: https://www.facebook.com/amigosagyerekekert/.

 

Adó 1%-ot tudok küldeni?

Igen, most már mi is tudunk 1%-os felajánlásokat fogadni, adószámunk: 18758227-1-19, előre is nagyon köszönjük a segítséged!

Bankszámlaszámunk: 10404089-50526787-78761016

Számlatulajdonos: Amigos a gyerekekért Alapítvány

Bank: K&H BANK

Közlemény: Kérjük, hogy tüntesd fel az email címed, hogy megköszönhessük az adományod!

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?

Fizetési Lehetőségek

Barion