fbpx
Oldal kiválasztása

Újra itt az Amigos Adsz-maszk!

A segítségnyújtás univerzális érték

Kiürítés

Bemutatjuk az őszi Amigos Maszkot, amelyekből mindenkit megajándékozunk két darabbal, aki október 12. és október 31. között legalább 4000 Ft-tal, vagy annál nagyobb összeggel támogatja az Amigos a gyerekekért Alapítványt ezen a felületen.

Míg az egyik maszkot megtarthatod, addig a másikat akár a számodra legkülönlegesebb személynek is ajándékozhatod. Amennyiben egy olyan, számodra fontos személyt szeretnél megajándékozni, akivel a közeljövőben nem tudsz személyesen találkozni, akkor mi kérés szerint eljuttatjuk neki az egyik maszkot. Mindezzel pedig az Amigos misszióját is segíted, hogy egy nap minden beteg gyerek mellett legyen egy Amigo!

Ez alkalommal kétféle maszk közül választhatsz a készlet erejéig: fekete és fehér.

Ha nem kéred máshogy, akkor mindkét maszkot a számlázási címre fogjuk postázni. Amennyiben viszont csak az egyik maszkot szeretnéd a saját címedre, míg a másikat pedig egy másik címre szeretnéd küldeni, hogy meglepd vele egy szerettedet, a megjegyzésben tudod ezt nekünk jelezni a következő módon:

Írd le megjegyzésben melyik színű maszkot küldenéd szerettednek, hogy hívják őt, és írd mellé a szállítási címét, hogy eljuttathassuk hozzá a meglepetést.
(pl. “ fekete maszk, Próba Róbert, Budapest, Minta utca 1, 1098")

A limitált számú kiadás grafikája Varsányi Orsi grafikusnak köszönhető, és csak 2020. október 31-ig (vagy a készlet erejéig) lesz elérhető.

Termék tulajdonságai:

  • 100% pamutból készült
  • 60˚C-on mosható
  • Állítható fülpánttal rendelkezik
  • Nem alkalmas egészségügyi felhasználásra